Disclaimer

Ahneta besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data en informatie. Onjuistheden, waaronder inbegrepen typefouten, zijn echter niet uit te sluiten en aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Ahneta is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden / onvolledigheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan, het verspreiden van informatie via het Internet.

De informatie op deze website is van algemene aard en kan niet worden aangemerkt als persoonlijk advies. Wij raden u dan ook aan voor een persoonlijk, op maat gesneden advies contact op te nemen met Ahneta.

Indien u uitsluitend op basis van de informatie van deze website, of die welke via links naar andere sites indirect door Ahneta wordt verstrekt of beschikbaar gemaakt, de beslissing neemt om verplichtingen aan te gaan, bent u zelf verantwoordelijk.

Ahneta heeft geen enkele relatie met enig aanbieder van diensten of informatie waar op deze site naar verwezen of gelinked wordt. De (indirect) aangeboden informatie wordt u slechts als extra service aangeboden en aan de inhoud daarvan kunnen geen rechten worden ontleend.